Σύνδεση
Υπηρεσίες Βίντεο
Οδηγίες Αναφορά προβλήματος Όροι χρήσης Επικοινωνία Σχετικά Στατιστικά
Ζωντανές μεταδόσεις Βιντεοθήκη Εκπαιδευτικά κανάλια
Επισκεφθείτε την αναβαθμισμένη πλατφόρμα βίντεο υπηρεσιών στο vod-new.sch.gr

Αναπαραγωγή του βίντεο με Flash Player
Διαδικτυακή συνέντευξη για τη χρήση των Τ.Π.Ε.-Ε. των ομογενών στη Νότιο Αφρική

Δημιουργός : sfil
Ημερομηνία ανάρτησης : 2/5/2012, 11:53
Διάρκεια : 00:18:49
Κατηγορίες : Διάφορα

Διαδικτυακή συνέντευξη για τη χρήση των Τ.Π.Ε.-Ε. των ομογενών στη Νότιο Αφρική, με βιντεοκλήση (Κατερίνη - Γιοχάνεσμπουργκ) και καταγραφή της. Δράση στα πλαίσια του μαθήματος Ερευνητική Εργασία (Project) της Α' τάξης Γενικού Λυκείου του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, από την ερευνητική ομάδα που ασχολείται με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Τ.Π.Ε.-Ε.), με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κύριο Σταύρο Φιλιππίδη ( http://stavros.filippidis.name ).

Συνέντευξη με τη Συντονίστρια του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης Γιοχάνεσμπουργκ, κυρία Σταυρούλα Σκούρα-Θήριου. Οι ερωτήσεις επιλέχθηκαν από τους μαθητές της αντίστοιχης ερευνητικής ομάδας του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, και τέθηκαν από τρεις εκπροσώπους τους.

Στο βίντεο εμφανίζονται με την παρακάτω σειρά:

Σταύρος Φιλιππίδης (υπεύθυνος της δράσης, 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης), Σταυρούλα Σκούρα-Θήριου (Συντονίστρια, Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης Γιοχάνεσμπουργκ), Αλέξανδρος Παπαργυρίου (Διευθυντής, 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης), τρεις μαθητές (δεν κατονομάζονται για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων).

Έμπνευση, υλοποίηση, τεχνική υποστήριξη (Κατερίνη), συντονισμός, σκηνοθεσία, ψηφιακή επεξεργασία: Σταύρος Φιλιππίδης, http://stavros.filippidis.name

Ευχαριστίες: στην κυρία Σταυρούλα Σκούρα-Θήριου για την παραχώρηση της συνέντευξης, στους μαθητές της ερευνητικής ομάδας (τόσο αυτούς που έθεσαν τις ερωτήσεις, όσο και το σύνολο των μαθητών της ερευνητικής ομάδας που συμμετείχαν στην επιλογή των ερωτήσεων), στον κύριο Αλέξανδρο Παπαργυρίου για τη στήριξη του στην υλοποίηση της δράσης, καθώς και στον κύριο Σωτήριο Παναγιωτίδη (εκπαιδευτικό Πληροφορικής στο Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης Γιοχάνεσμπουργκ) για την τεχνική υποστήριξη από πλευράς Γιοχάνεσμπουργκ.


Δραστηριότητα του βίντεο

Προβολές : 3257 (1022ο σε κατάταξη)
Αξιολόγηση :
  • 4.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.42/5 (85 ψήφοι)

Μοιραστείτε το


Συζήτηση για το βίντεο

Τα σχόλια επιτρέπονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες