Σύνδεση
Υπηρεσίες Βίντεο
Οδηγίες Αναφορά προβλήματος Όροι χρήσης Επικοινωνία Σχετικά Στατιστικά
Ζωντανές μεταδόσεις Βιντεοθήκη Εκπαιδευτικά κανάλια
Επισκεφθείτε την αναβαθμισμένη πλατφόρμα βίντεο υπηρεσιών στο vod-new.sch.gr

Αναπαραγωγή του βίντεο με Flash Player
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 49 ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δημιουργός : 49lykath
Ημερομηνία ανάρτησης : 20/3/2012, 17:40
Διάρκεια : 00:05:02
Κατηγορίες : Πάμε Ελλάδα

Η περιοχή που μένουμε ονομάζεται Πατήσια – Άγιος Ελευθέριος. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και δεν της λείπει η ζωή και η κίνηση.
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος διευκολύνει την μετακίνηση και μπορεί κάποιος να μεταφερθεί στο κέντρο και να επισκεφτεί την Ακρόπολη, τα Μουσεία την Πλάκα το Θησείο και γενικώς το Ιστορικό κέντρο. Με το τραίνο μπορεί κάποιος να μεταφερθεί στο Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και να επισκεφτεί τα νησιά της χώρας.
Η πρόσβαση στο Αεροδρόμιο επίσης είναι εύκολη με το τραίνο και μετά προαστιακό. Η περιοχή διαθέτει ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης, αθλητικούς χώρους, μαγαζιά τράπεζες. Γενικά ο Άγιος Ελευθέριος είναι από τις πιο φιλόξενες και αυθεντικές περιοχές της Αθήνας.
Την εργασία επιμελήθηκαν οι μαθητές: Ανδρικοπούλου Δέσποινα Α1, Αυγερινός Δημήτρης Α1, Γαβαλάς Παύλος Α1, Ζαραβίνος Γεώργιος Α1, Κλέντου Ευσταθία Α1 με τη βοήθεια της καθηγήτριας Κωστούρου Αδαμαντίας (Μαθηματικός). Οι μεταφράσεις στα Αγγλικά από τη καθηγήτρια Πουλοπούλου Ευγενία (Αγγλικών).
Τραγούδι: Αντωνίου Χρυσή Άννα Α1, Ζέρβας Αθανάσιος Α1, Αργύρης Αλέξανδρος Γ1
Χορός: Αλεβιζοπούλου Ελένη Άννα Α1, Ηλιοπούλου Μαρία Α1, Ιορδανίδου Δέσποινα Α1, Κλέντου Ευσταθία Α1, Κωστοπούλου Χρυσή Άννα Α2, Μάλτα Χαραλαμπία Α2, Παπαγιαννοπούλου Βασιλική Α2, Φακίνου Μαρία Ελένη Α3, Χατζηπαύλου Μαρία Α3, Αστρά Μαρία Β1, Καραϊβάνοβα Αλεξάνδρα Β1, Κάτση Αγάπη Β1, Λεφτάκη Αργυρώ Β2, Μαρίνη Ευαγγελία Β2, Χριστοπούλου Δήμητρα Β3, Ντούση Ερίνη Γ2 με τη βοήθεια του καθηγητή Μακρή Ευστράτιου (Γυμναστή)


Δραστηριότητα του βίντεο

Προβολές : 40852 (15ο σε κατάταξη)
Αξιολόγηση :
  • 3.99/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.99/5 (748 ψήφοι)

Μοιραστείτε το


Συζήτηση για το βίντεο

Τα σχόλια επιτρέπονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες